Cel puţin 13 morţi şi 23 de răniţi în urma prăbuşirii unei clădiri în Cambodgia

Cel puţin 13 persoane au murit sâmbătă după ce o clădire în construcţie din Cambodgia s-a prăbuşit, a anunţat un oficial, în tmp ce salvatorii încearcă să ajungă la muncitorii dispăruţi temându-se că sunt prinşi sub un munte de fiare contorsionate şi moloz, relatează Reuters.

236 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 13 morţi şi 23 de răniţi în urma prăbuşirii unei clădiri în Cambodgia

Cel puţin 13 morţi şi 23 de răniţi în urma prăbuşirii unei clădiri în Cambodgia

Cel puţin 23 de persoane au fost rănite, iar mulţi muncitori sunt încă daţi dispăruţi şi există îngrijorări legate de faptul că au rămas prinşi sub dărâmături, potrivit biroului purtătorului de cuvânt din provincia Preah Sihanouk.

"Structura de oţel s-a prăbuşit şi nu îndrăznim să o mutăm", a declarat purtătorul de cuvânt Oar Saroeun.

"Putem doar să aşteptăm şi să fim atenţi la orice semn de viaţă ... Ne este teamă că mai mult se va prăbuşi pe ei ... Vom lucra pe parcursul nopţii pentru a îndepărta fierul", a adăugat acesta.

O declaraţie emisă sâmbătă seară de oficialii din provincia Preah Sihanouk a declarat că 36 de muncitori au fost salvaţi de sub dărâmături, dar nu este clar câţi mai lipsesc.

Poliţia a reţinut patru persoane, inclusiv trei supraveghetori în domeniul construcţiilor, pentru a fi interogaţi în legătură cu producerea incidentului, potrivit unui comunicat emis de autorităţile locale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici