Cel puţin 13 răniţi, după ce un feribot s-a ciocnit de un dig într-un port din Insulele Canare

Cel puţin treisprezece persoane au fost rănite după ce un feribot s-a ciocnit de un dig în timp ce părăsea portul Puerta de la Luz din Insulele Canare, au anunţat autorităţile spaniole, potrivit The Associated Press.

652 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 13 răniţi, după ce un feribot s-a ciocnit de un dig într-un port din Insulele Canare

Cel puţin 13 răniţi, după ce un feribot s-a ciocnit de un dig într-un port din Insulele Canare

Cinci dintre răniţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri, au comunicat serviciile de urgenţă.

Manolo Vidal, purtătorul de cuvânt al companiei Naviera Armas, care deţine feribotul, a declarat că accidentul a fost cauzat de probleme electrice. Compania a mai transmis că feribotul a reuşit să andocheze după accident.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici