Cel puţin 16 persoane, în continuare date dispărute în urma incendiului de vegetaţie din California

Autorităţile americane continuă să caute 16 persoane care sunt în continuare date dispărute în urma unui incendiu de vegetaţie devastator din nordul Californiei, soldat cu cel puţin şase decese, informează agenţia de ştiri Reuters.

246 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 16 persoane, în continuare date dispărute în urma incendiului de vegetaţie din California

Cel puţin 16 persoane, în continuare date dispărute în urma incendiului de vegetaţie din California

Aproape 900 de locuinţe şi alte 300 de clădiri au fost distruse şi aproximativ 40.000 de persoane au fost nevoite să-şi părăsească casele din cauza incendiului de vegetaţie care s-a întins pe o suprafaţă de 45.000 de hectare în nordul statului California.

Şaisprezece persoane sunt în continuare date dispărute în urma incendiului de vegetaţie, a anunţat marţi Todd Cogle, un reprezentant al Poliţiei din oraşul Redding, care a precizat că numărul celor dispăruţi a fluctuat, la un moment dat fiind înregistrate 26 de persoane.

Printre cele şase victime se numără doi pompieri, dar şi doi copii, în vârstă de patru şi respectiv cinci ani, care au murit joi împreună cu bunica lor.

Marţi, în urma scăderii intensităţii vântului, pompierii au reuşit să izoleze unele focare.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici