Cel puţin 18 morţi în urma unui incendiu într-un club din sudul Chinei / UPDATE: Un suspect, reţinut. Ce ar fi făcut acesta înainte de a provoca tragedia. VIDEO

Cel puţin 18 persoane au murit şi alte cinci au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit, marţi, într-un club din oraşul Qingyuan, situat în provincia Guangdong din sudul Chinei, informează The Associated Press.

664 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 18 morţi în urma unui incendiu într-un club din sudul Chinei / UPDATE: Un suspect, reţinut. Ce ar fi făcut acesta înainte de a provoca tragedia. VIDEO

Cel puţin 18 persoane au murit în urma unui incendiu izbucnit într-o localitate din sudul Chinei

Potrivit autorităţilor, incendiul a izbucnit în jurul orei locale 00.30 (04.30, ora României), într-un club de karaoke din oraşul Qingyuan.

Flăcările au fost stinse la scurt timp de către pompieri.

Poliţia a reţinut un individ suspectat că ar fi provocat deliberat incendiul, informează agenţia de ştiri Reuters.

Suspectul, în vârstă de 32 de ani, a fost prins într-un sat aflat în apropierea oraşului unde a avut loc incendiul. Bărbatul a suferit arsuri la nivelul taliei, a precizat poliţia.

Autorităţile au oferit o recompensă de 200.000 de yuani (peste 31.000 de dolari) pentru oricine oferă informaţii care să ducă la prinderea presupusului incendiator.

Înainte de a provoca incendiul, suspectul a blocat singura ieşire a clubului cu o motocicletă, relatează postul public CCTV.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici