Cel puţin 19 morţi în urma coliziunii între un tren şi un autobuz în Rusia

Cel puţin 19 persoane au decedat după ce un tren a intrat în coliziune cu un autobuz care s-a defectat în momentul traversării căii ferate în regiunea Vladimir, din centrul Rusiei, au anunţat autorităţile, potrivit BBC News online.

252 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 19 morţi în urma coliziunii între un tren şi un autobuz în Rusia

Cel puţin 19 morţi în urma coliziunii între un tren şi un autobuz în Rusia

Presa rusă a relatat că şoferul autobuzului ar fi încercat să traverseze calea ferată ignorând lumina roşie a semaforului care indica apropierea unui tren.

Autorităţile au transmis că şoferul ar fi încercat să convingă pasagerii să părăsească autobuzul înainte de accident.

Toate victimele sunt din autobuzul distrus în urma coliziunii, în timp ce pasagerii trenului au scăpat nevătămaţi.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 3.30 în apropierea gării din Pokrov, un oraş aflat la aproximativ 100 de kilometri est de Moscova.

În autobuz se aflau 55 de pasageri din Uzbekistan şi doi şoferi din Kazahstan.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici