Cel puţin 19 morţi şi 71 de răniţi în urma deraierii unui tren în China - FOTO, VIDEO

Cel puţin 19 persoane au murit şi alte 71 au fost rănite după deraierea unui tren într-o regiune muntoasă din estul Chinei, afectată de alunecări de teren, a anunţat duminică agenţia China Nouă.

113 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 19 morţi şi 71 de răniţi în urma deraierii unui tren în China - FOTO, VIDEO

Cel puţin 19 morţi şi 71 de răniţi în urma deraierii unui tren în China (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deraierea trenului, care merge de la Shanghai (est) către oraşul turistic Guilin (sud), a avut loc în provincia Jiangxi duminică dimineaţă, a precizat agenţia oficială.

Cel puţin 19 persoane au fost ucise, iar alte 71 rănite, dar bilanţul ar putea să crească, având în vedere că 11 persoane sunt în stare gravă, a avertizat poliţia, în timp ce echipele de salvare încă descarcerau pasagerii în cursul serii.

Locomotiva şi unele dintre cele 17 vagoane ale trenului au deraiat, iar altele s-au răsturnat, a precizat agenţia, potrivit căreia alunecarea de teren a avariat liniile de cale ferată.

Peste 280 de pasageri au fost evacuaţi din tren, iar alţi 53 au fost extraşi de sub vagoane, dar nu se ştie care este numărul total de pasageri.

Video stirileprotv.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici