Cel puţin 19 morţi şi zece dispăruţi, în urma răsturnării unei ambarcaţiuni cu 40 de persoane

O ambarcaţiune care naviga pe râul Yamuna din nordul Indiei s-a răsturnat în cursul zilei joi, iar în urma incidentului şi-au pierdut viaţa 19 persoane, alte zece fiind date dispărute, a declarat un oficial al Poliţiei din regiune, informează agenţia de ştiri Reuters.

206 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 19 morţi şi zece dispăruţi, în urma răsturnării unei ambarcaţiuni cu 40 de persoane

Cel puţin 19 morţi şi zece dispăruţi, în urma răsturnării unei ambarcaţiuni cu 40 de persoane

La bordul ambarcaţiunii se aflau 40 de persoane, deşi capacitatea acesteia era de doar 25 de oameni.

Unsprezece persoane au fost salvate, fiind transportate la un spital guvernamental, a declarat oficialul, care a mai precizat că autorităţile au deschis o anchetă pe numele proprietarului ambarcaţiunii.

Incidentul s-a petrecut în apropiere de localitatea Katha din statul Uttar Pradesh, la aproximativ 45 de kilometri nord de New Delhi, capitala Indiei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici