Cel puţin 20 de persoane au fost rănite în urma unei explozii produse la Kabul

Cel puţin 20 de persoane au fost rănite după ce o bombă a explodat sţâmbătă în timpul unei nunţi care avea loc în capitala afgană Kabul, a informat un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne, relatează site-ul agenţiei Reuters.

100 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 20 de persoane au fost rănite în urma unei explozii produse la Kabul

Cel puţin 20 de persoane au fost rănite în urma unei explozii produse la Kabul

Nu există încă o revendicare a atacului cu bombă, declanşat în timpul unei nunţi.

"Din păcate există victime în rândul civililor în urma exploziei", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Nasrat Rahimi.

Un spital de urgenţă de la Kabul a informat că 20 de persoane rănite au fost internate.

Martorii au declarat că nunta a avut loc în comunitatea şiită.

Potrivit Organizaţiei Naţiunilor Unite, peste 3.000 de civili, printre care 900 de copii, au fost ucişi şi alţi 7.000 au fost răniţi în 2018, cel mai sângeros an al conflictului din Afganistan, care durează de peste 18 ani.

 

Taguri:
afganistan,
bombă,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici