Cel puţin 21 de morţi şi zeci de răniţi la un carnaval din oraşul Oruro, Bolivia

Cel puţin 21 de persoane au decedat, iar alte 72 au fost rănite, în urma unor incidente tragice care au avut loc în cursul carnavalului din oraşul bolivian Oruro, un festival folcloric ce a fost inclus de UNESCO în patrimoniul cultural imaterial al umanităţii, informează site-ul postului France 24.

1617 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 21 de morţi şi zeci de răniţi la un carnaval din oraşul Oruro, Bolivia

Cel puţin 21 de morţi şi zeci de răniţi la un carnaval din oraşul Oruro, Bolivia

În urma exploziei unei butelii cu gaz, opt persoane au murit, iar alte 47 au fost rănite.

Alte zeci de persoane au căzute victime accidentelor rutiere, au anunţat autorităţile locale din Oruro.

Până la o jumătate de milion de oameni vizitează oraşul cu ocazia Carnaval de Oruro, unul dintre cele mai renumite evenimente culturale din America de Sud şi principala atracţie turistică a Boliviei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici