Cel puţin 21 de răniţi în urma unei explozii într-un centru comercial din Florida | VIDEO

O explozie puternică s-a produs sâmbătă într-un centru comercial din oraşul Plantation, statul american Florida, în urma deflagraţiei fiind rănite cel puţin 21 de persoane, dintre care două au răni grave, informează site-ul agenţiei The Associated Press.

417 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 21 de răniţi în urma unei explozii într-un centru comercial din Florida | VIDEO

Cel puţin 21 de răniţi în urma unei explozii într-un centru comercial din Florida

Deflagraţia s-a produs într-o pizzerie din incinta centrului comercial; departamentul local de pompieri comunicând că cel mai probabil a fost vorba de o scurgere de gaze. Restaurantul a fost distrus şi localurile din jur au fost avariate.

Suflul exploziei a aruncat bucăţi de beton şi metal până la 100 de metri depărtare.

Zeci de pompieri au fost implicaţi în operaţiunile de căutare prin molozul rezultat în urma distrugerii restaurantului, însă nu există înfomaţii privind existenţa unor persoane date dispărute.

 

 

Autorităţile din Plantation au transmis că strada din faţa centrului comercial a fost închisă circulaţiei din cauza molozului aflat pe carosabil.

Taguri:
sua,
explozie,
accident

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici