Cel puţin 22 de morţi, după ce un autobuz s-a răsturnat într-o zonă montană din Nepal

Cel puţin 22 de persoane au murit marţi, după ce un autobuz a ieşit de pe carosabil şi a căzut de pe o colină într-o zonă montană din estul Nepalului, relatează agenţia AP, citând poliţia nepaleză.

130 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 22 de morţi, după ce un autobuz s-a răsturnat într-o zonă montană din Nepal

Cel puţin 22 de morţi, după ce un autobuz s-a răsturnat într-o zonă montană din Nepal (Imagine: Aaron Ostrovsky/ Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Barkhetar, la 200 de kilometri est de capitala Kathmandu.

Autobuzul a ieşit de pe carosabil şi a căzut de pe o colină, de la 200 de metri altitudine, a precizat un oficial din cadrul poliţiei nepaleze, Umesh Khadka.

Alte 20 de persoane au fost rănite în accident, fiind transportate la spital, potrivit unui alt oficial din cadrul poliţiei nepaleze, Sangita Baniya.

Poliţia investighează cauza accidentului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici