Cel puţin 24 de militanţi au fost ucişi în urma unor raiduri aeriene în Somalia

Cel puţin 24 de militanţi islamişti au fost ucişi joi în urma unui raid aerian efectuat de armata Statelor Unite în centrul Somaliei, în apropierea oraşului Shebeeley, au anunţat oficialii locali şi reprezentanţii armatei americane, citaţi de Reuters.

153 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 24 de militanţi au fost ucişi în urma unor raiduri aeriene în Somalia

Cel puţin 24 de militanţi au fost ucişi în urma unor raiduri aeriene în Somalia

Armata Comandamentul African (Africom) a transmis prin intermediul unui comunicat că nu au fost răniţi civili în urma atacului aerian, produs în regiunea Hiran.

Raidul aerian vine la mai puţin două săptămâni după ce armata americană a efectuat un atac asupra unei baze militare somaleze, în urma căruia 52 de persoane au murit.

Militanţii reţelei teroriste Al Shabaab au o prezenţă puternică în sudul şi centrul Somaliei. Armata americană a efectuat mai multe raiduri aeriene în zonă în ultimul an pentru a susţine forţele guvernamentale din ţară.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici