Cel puţin 24 morţi în Bangladesh, pe fondul fenomenelor naturale extreme cauzate de ciclonul Roanu - FOTO, VIDEO

Cel puţin 24 persoane au murit, în Bangladesh pe fondul inundaţiilor şi alunecărilor de teren din ultimele 24 de ore, cauzate de ciclonul Roanu, au anunţat autorităţile naţionale, potrivit BBC News online.

363 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 24 morţi în Bangladesh, pe fondul fenomenelor naturale extreme cauzate de ciclonul Roanu - FOTO, VIDEO

Cel puţin 24 morţi în Bangladesh, pe fondul fenomenelor naturale extreme cauzate de ciclonul Roanu - FOTO, VIDEO (Imagine: Twitter)

Peste o jumătate de milion de persoane au fost forţate să se refugieze din calea ciclonului, care atins coastele statului Bangladesh în cursul zilei de sâmbătă şi a provocat inundaţii, alunecări de teren şi prăbuşirea mai multor clădiri.

Furtuna tropicală a început să-şi piardă din intensitate, însă ploile abundente continuă.

Porturile au fost închise, iar liniile de alimentare cu energie au fost avariate în întreaga ţară.

Corpurile a două persoane, mamă şi fiică, au fost descoperite de serviciile de intervenţie, fiind victimele unei alunecări de teren în districtul Chittagong, zona cea mai afectat de furtună.

 

 

 

Statul asiatic Bangladesh este în mod frecvent afectat de astfel de furtuni furtuni tropicale. În 2007, peste 3.000 de persoane au murit după ce ciclonul Sidr a devastat ţara.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici