Cel puţin 26 de morţi în urma scufundării unei ambarcaţiuni de pescuit în Honduras

Cel puţin 26 de persoane au decedat în urma scufundării unei ambarcaţiuni de pescuit în largul coastelor nordice ale Hondurasului, au anunţat miercuri forţele armate honduriene, potrivit agenţiei de ştiri Xinhua.

179 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 26 de morţi în urma scufundării unei ambarcaţiuni de pescuit în Honduras

Cel puţin 26 de morţi în urma scufundării unei ambarcaţiuni de pescuit în Honduras

La bordul ambarcaţiunii se aflau 73 de persoane, 47 dintre acestea fiind salvate. Toate victimele lucrau ca scufundători şi pescuiau homari, a declarat un purtător de cuvânt al forţelor armate honduriene.

Acesta a fost al doilea accident de acest fel produs în Honduras în cursul zilei de miercuri. O altă ambarcaţiune de pescuit s-a scufundat din cauza numărului prea mare de pasageri, însă în acest caz nu s-au înregistrat decese.

Autorităţile încearcă să stabilească cauzele producerii celor două incidente navale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici