Cel puţin 27 de morţi la Kabul, în urma unui atac terorist revendicat de talibani

Cel puţin 27 de persoane au murit, iar alte 40 au fost rănite la Kabul, în urma unui atac sinucigaş care a vizat mai multe autobuze ce transportau cadeţi de poliţie, au anunţat autorităţile afgane, relatează Reuters online.

267 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 27 de morţi la Kabul, în urma unui atac terorist revendicat de talibani

Cel puţin 27 de morţi la Kabul, în urma unui atac terorist revendicat de talibani

Potrivit informaţiilor preliminare, la atentat au participat doi atacatori sinucigaşi, care au vizat trei autobuze în apropierea capitalei Kabul, a declarat un oficial din cadrul poliţiei.

Zabihullah Mujahid, purtătorul de cuvânt al talibanilor, a declarat că primul atacator a vizat un autobuz care transporta cadeţi de poliţie, iar al doilea atacator sinucigaş a detonat vehiculul-capcană în momentul în care echipajele de salvare au ajuns la locul incidentului.

Un oficial din cadrul Ministerului de Interne a declarat că 27 de persoane au murit şi 40 au fost rănite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici