Cel puţin 38 de morţi în accidente produse în mine din China

Cel puţin 38 de persoane au murit în două accidente produse în mine din China, anunţă autorităţile locale, citate de site-ul agenţiei Reuters.

113 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 38 de morţi în accidente produse în mine din China

Cel puţin 38 de morţi în accidente produse în mine din China

În primul accident, autorităţile au confirmat vineri seară moartea a 21 de personae. O explozie a avut loc într-o mină de cărbuni din provincia nord-estică Heilongjiang, a transmis agenţia oficială China Nouă. Deflagraţia s-a produs la mina privată Qitaihe.

Sâmbătă, într-un alt incident, 17 persoane au decedat în urma unei explozii produse în regiunea chineză Mongolia Interioară. Alţi cel puţin zece mineri sunt dispăruţi în urma acestei explozii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici