Cel puţin doi morţi după prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni în Irlanda de Nord

Cel puţin două persoane au murit după ce un avion uşor s-a prăbuşit joi în apropierea Aeroportului internaţional din Belfast, în Irlanda de Nord, parte a Marii Britanii, informează postul Sky News.

117 afișări
Imaginea articolului Cel puţin doi morţi după prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni în Irlanda de Nord

Cel puţin doi morţi după prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni în Irlanda de Nord

Incidentul aerian a avut loc în zona Nutts Corner (Crumlin), în apropierea aeroportului, anunţă autorităţile nord-irlandeze.

Mai multe ambulanţe au fost trimise la locul incidentului.

Avionul, de tip Cessna, decolase de pe Aerodromul Newtownards cu destinaţia Belfast.

"Avionul s-a prăbuşit la aproximativ cinci kilometri de aeroportul din Belfast", a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici