Cel puţin doi morţi şi patru persoane dispărute, în urma prăbuşirii unui segment de autostradă în Portugalia

Un segment din autostrada între localităţile Borba şi Vila Vicosa din centrul Portugaliei s-a prăbuşit luni din cauza ploilor abundente, în urma incidentului decedând două persoane, iar alte patru sunt date dispărute, informează site-ul cotidianului El Pais.

3908 afișări
Imaginea articolului Cel puţin doi morţi şi patru persoane dispărute, în urma prăbuşirii unui segment de autostradă în Portugalia

Cel puţin 2 morţi, 4 persoane dispărute, în urma prăbuşirii unui segment de autostradă în Portugalia

Autostrada din această zonă, aflată la aproximativ 200 de kilometri este de Lisabona şi în apropierea frontierei cu Spania, trece pe deasupra mai multor cariere de marmură şi granit.

Potrivit autorităţilor portugheze, în urma surpării şoselei, un excavator şi două vehicule s-au prăbuşit într-o carieră de la înălţime de 80 de metri.

Eforturile de salvare sunt extrem de complicate din cauză că vehiculele au fost acoperite de nămol şi apă, iar în zonă există riscul producerii de alunecări de teren, au declarat oficialii portughezi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici