Cel puţin doi răniţi în urma unui incident armat produs în Berlin

Cel puţin două persoane au fost rănite în urma unui incident armat produs sâmbătă dimineaţă în oraşul german Berlin, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de site-ul Tagesspiegel.de.

233 afișări
Imaginea articolului Cel puţin doi răniţi în urma unui incident armat produs în Berlin

Cel puţin doi răniţi în urma unui incident armat produs în Berlin

Focuri de armă au fost trase în faţa unui bar situat în cartierul Charlottenburg din Berlin. Poliţia a fost sesizată de persoane care locuiesc în zonă.

Doi bărbaţi au fost răniţi în incident şi sunt spitalizaţi, dar nu prezintă risc vital.

Poliţia germană încearcă să afle circumstanţele producerii incidentului şi motivul atacului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici