Cel puţin nouă persoane au murit până acum în urma incendiilor de pe coasta de vest a SUA

  • Zeci de incendii de vegetaţie devastează coasta de vest a SUA
  • Cel puţin nouă persoane şi-au pierdut viaţa până acum
  • Doar în Oregon sunt aproape 100 de incendii active
233 afișări
Imaginea articolului Cel puţin nouă persoane au murit până acum în urma incendiilor de pe coasta de vest a SUA

Cel puţin nouă persoane au murit până acum în urma incendiilor de pe coasta de vest a SUA

Zeci de incendii de vegetaţie, intensificate de  vânt, distrug pădurile şi oraşele din statele de pe coasta de vest a SUA. Sute de case au fost făcute cenuşă şi cel puţin nouă persoane şi-au pierdut viaţa, au spus autorităţile.

În ultimele 48 de ore, patru persoane au murit din cauza incendiilor în California, în timp ce patru şi-au pierdut viaţa în Oregon şi un băiat de 1 an a murit în statul Washington, a raportat poliţia.

Zeci de mii de oameni sunt evacuaţi în cele trei state afectate de incendii.

În Oregon sunt active aproape 100 de incendii, iar poliţia a deschis o anchetă penală pentru cel puţin unul dintre incendii.

Şeful poliţiei din Ashland, Tighe O'Meara, o regiune situată la graniţa cu statul California, a spus originile incendiului Almeda sunt considerate ca fiind suspecte. „Avem motive întemeiate să credem că există un element uman. Aşa că am demarat o anchetă penală până când vom avea motive să credem că a fost altfel".

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici