Cel puţin şapte militari afgani au fost ucişi într-un atac al insurgenţilor talibani

  • Cel puţin şapte militari afgani au fost ucişi într-un atac atribuit insurgenţilor talibani
  • Atacul a vizat o bază militară situată în provincia afgană Farah
251 afișări
Imaginea articolului Cel puţin şapte militari afgani au fost ucişi într-un atac al insurgenţilor talibani

Cel puţin şapte militari afgani au fost ucişi într-un atac al insurgenţilor talibani

Cel puţin şapte militari afgani au fost ucişi luni, în sud-vestul Afganistanului, într-un atac atribuit insurgenţilor talibani, afirmă oficiali locali, citaţi de agenţia Reuters.
 
Militanţi talibani au atacat o bază militară situată în provincia afgană Farah, după ce au săpat un tunel de aproximativ 400 de metri, a declarat guvernatorul provincial, Taj Mohhammad Jahid. Cel puţin şapte militari afgani au fost ucişi, iar unul a fost capturat în atac.
 
Doi oficiali locali au declarat, sub protecţia anomimatului, că în atac au fost ucişi zeci de militari afgani.
 
Mişcarea talibanilor afgani a avertizat că va intensifica atacurile în contextul în care trupele occidentale nu au fost retrase pe 1 mai. Statele Unite şi aliaţii din cadrul NATO au anunţat că vor retrage până în septembrie militarii din Afganistan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici