Cel puţin şase morţi în Mexic, în urma trecerii furtunii tropicale Trudy

Furtuna tropicală Trudy a lăsat în urma sa cel puţin şase morţi, la sfârşitul săptămânii, în regiunea Guerrero, în sudul Mexicului, pe coasta la Pacific.

82 afișări
Imaginea articolului Cel puţin şase morţi în Mexic, în urma trecerii furtunii tropicale Trudy

Cel puţin şase morţi în Mexic, în urma trecerii furtunii tropicale Trudy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ploile aduse de Trudy, care a atins uscatul sâmbătă, au provocat o alunecare de teren la o fermă din municipalitatea Tlacoachistlahuaca, provocând moartea unui muncitor în vârstă de 23 de ani, a anunţat duminică Raul Miliani, un reprezentant al Protecţiei Civile regionale.

Doi copii şi o femeie au murit în altă alunecare de teren la Ometepec, o persoană a murit din aceeaşi cauză la Cochoapa, iar un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost luat de apele revărsate ale unui râu.

Furtuna a provocat evacuarea a aproximativ 2.000 de persoane în regiuni muntoase din Guerrero, în municipalităţile Huamuxtitlan, Tlalixtaquilla şi Malinaltepec.

În plus, 16 localităţi au fost izolate şi au fost provocate pagube pe drumul federal către staţiunea balneară Acapulco, la nivelul oraşului Pinotepa Nacional, dar şi pe alte cinci axe rutiere secundare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici