Cel puţin şase morţi, în urma unui incendiu produs într-un penitenciar din Egipt

  • Incendiu într-un penitenciar pentru minori situat la periferia oraşului Cairo.
  • Cel puţin şase deţinuţi adolescenţi au murit, iar alţii au fost răniţi.
106 afișări
Imaginea articolului Cel puţin şase morţi, în urma unui incendiu produs într-un penitenciar din Egipt

FOTO: Profimedia

Cel puţin şase adolescenţi au murit, iar alţii au fost răniţi în urma unui incendiu produs vineri într-un penitenciar pentru delincvenţi juvenili din apropierea oraşului Cairo, informează BBC News.

Incendiul a avut loc în Centrul de detenţie Al-Marg, situat la periferia capitalei Egiptului. Directorul penitenciarului a fost reţinut, iar autorităţile investighează incidentul.

Conform agenţiei Associated Press, incendiul a izbucnit după o bătaie între deţinuţi. Autorităţile susţin că datele preliminare indică un scurt-circuit drept cauză.

Potrivit bilanţului preliminar, cel puţin şase deţinuţi adolescenţi au murit, iar alte 20 de persoane au fost rănite în incendiu.

În ultimii ani, în Egipt au avut loc numeroase incendii. În martie, 20 de persoane au murit, iar alte 24 au fost rănite în urma unui incendiu produs la o fabrică de haine din Cairo.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici