Cel puţin şase persoane au murit şi peste 800.000 au rămas fără electricitate după ce uraganul Laura a lovit Louisiana şi Texas

  • Şase persoane au murit joi în Louisiana
  • Peste 800.000 de locuinţe au rămas fără curent electric în Louisiana şi Texas
  • Laura a scăzut în intensitate şi este acum furtună tropicală
524 afișări
Imaginea articolului Cel puţin şase persoane au murit şi peste 800.000 au rămas fără electricitate după ce uraganul Laura a lovit Louisiana şi Texas

Cel puţin şase persoane au murit şi peste 800.000 au rămas fără electricitate după ce uraganul Laura a lovit Louisiana şi Texas

Uraganul Laura a lovit, joi, statele Louisiana şi Texas, iar în urma impactului devastator sute de mii de locuinţe au fost afectate şi şase persoane şi-au pierdut viaţa.

Departamentului de Sănătate al statului Louisiana a anunţat că două dintre victime s-au aflat în oraşele din Calcasieu, în timp ce au existat şi victime în oraşele Acadia, Allen, Jackson şi Vernon.

Cele şase victime au vârste cuprinse între 14 şi 68 de ani, scrie CNN.

De asemenea, cel puţin 806.828 de clienţi au rămas fără energie electrică în Louisiana şi Texas.

În Louisiana au fost înregistrate cele mai mari pene de curent, peste 615.000 de locuinţe fiind afectate.

Meteorologii vin, însă, cu veşti bune. Uraganul Laura a slăbit în ultimele ore şi a ajuns la nivelul unei furtuni tropicale, cu vânturi de 100 km/h, potrivit celei mai recente actualizări a Centrului Naţional de Uragane.

Furtuna, care a devenit un uragan marţi dimineaţă, a trecut printr-o perioadă de intensificare rapidă şi a ajuns până la categoria 4 înainte de a începe să scadă.

Centrul Laurei este situat în prezent peste nordul Louisianei şi va intra în Arkansas, dar va continua să slăbească în intensitate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici