Cel puţin trei militari ucişi şi alţi şapte răniţi după mai multe rachete lansate de Israel în Siria

Cel puţin trei militari au fost ucişi şi alţi şapte au fost răniţi după ce mai multe rachete au fost lansate de armata israeliană asupra unor poziţii militare din sudul Siriei, informează mass-media de stat, potrivit Associated Press.

1385 afișări
Imaginea articolului Cel puţin trei militari ucişi şi alţi şapte răniţi după mai multe rachete lansate de Israel în Siria

Cel puţin trei militari ucişi şi alţi şapte răniţi după mai multe rachete lansate de Israel în Siria

Agenţia de ştiri SANA a citat un oficial militar anonim spunând că atacurile au lovit poziţii militare în regiunea Quneitra din sudul ţării duminică dimineaţă.

Atacurile din apropierea Înălţimilor Golan, teritoriu care a fost ocupat de israelieni, de asemenea, au provocat pagube materiale.

Nu a existat niciun comentariu din partea armatei israeliene.

Atacurile au venit la câteva ore după ce armata israeliană a declarat că două proiectile au fost lansate din Siria spre Înălţimile Golan.

Televiziunea siriană a anunţat duminică mai multe explozii mari în apropiere de Damasc şi a informat că forţele aeriene s-au confruntat cu inamicul", după ce Israelul a susţinut anterior că două rachete au fost expedoiate din Siria în teritoriul pe care îl controlează.

Taguri:
siria,
israel,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici