Cel puţin trei morţi şi 16 răniţi într-un atac împotriva unei baze ONU, în estul Mali

Trei persoane au fost ucise, iar alte 16 rănite miercuri, la Ansongo, în estul Mali, în urma unui atac sinucigaş împotriva unei baze ONU, relatează BBC News Online.

105 afișări
Imaginea articolului Cel puţin trei morţi şi 16 răniţi într-un atac împotriva unei baze ONU, în estul Mali

Cel puţin trei morţi şi 16 răniţi într-un atac împotriva unei baze ONU, în estul Mali

Atacul a avut loc în momentul în care un vehicul a explodat la intrarea în baza ONU de la Ansongo, în regiunea Gao (estul Mali).

Trei civili au murit în urma atacului sinucigaş, a anunţat, într-un comunicat, Misiunea Naţiunilor Unite în Mali (MINUSMA).

Nouă membri ai Căştilor Albastre nigeriene se află printre cei 16 răniţi, potrivit comunicatului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici