Cel puţin treisprezece morţi, în urma unui accident rutier în sud-vestul Texasului

Cel puţin treisprezece persoane au decedat, iar alte două au fost rănite, în urma coliziunii frontale între o camionetă şi un autobuz al unei biserici baptiste pe o autostradă din sud-vestul statului american Texas, a anunţat poliţia, potrivit postului de televiziune Fox News.

169 afișări
Imaginea articolului Cel puţin treisprezece morţi, în urma unui accident rutier în sud-vestul Texasului

Cel puţin treisprezece morţi, în urma unui accident rutier în sud-vestul Texasului (Imagine: Twitter)

Victimele erau persoane în vârstă care aparţineau bisericii First Baptist Church of New Braunfels, inclusiv şoferul autobuzului.

Un număr total de 14 persoane se aflau în autobuz, în timp ce în camionetă se afla doar şoferul.

Zona în care s-a produs accidentul rutier se află la aproximativ 120 de kilometri vest de San Antonio.

Singurul pasager al autobuzului care a supravieţuit este internat în spital în stare critică, în timp ce şoferul camionetei este în stare stabilă.

Mulţi experţi au indicat existenţa unor probleme semnificative de siguranţă în ceea ce priveşte autobuzele de capacitate mică, care pot transporta aproximativ 15 pasageri, folosite în mod frecvent de multe biserici şi grupuri religioase, acestea fiind greu de controlat în cazuri de urgenţă.

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici