Cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi în două atacuri armate comise în statul american Maryland

Cel puţin o persoană a fost ucisă, iar numeroase altele au fost rănite în două atacuri armate care au avut loc vineri într-un centru comercial din statul american Maryland, informează ziarul The Washington Post.

840 afișări
Imaginea articolului Cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi în două atacuri armate comise în statul american Maryland

Cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi în două atacuri armate comise în statul american Maryland

Un bărbat a deschis focul în Mallul Westfield Montgomery, situat în oraşul Bethesda, în statul Maryland. Cel puţin trei persoane au fost rănite.

Într-un alt incident, o femeie a fost împuşcată mortal într-un magazin alimentar situat în apropierea centrului comercial.

Suspectul a reuşit să fugă, fiind căutat activ de autorităţile americane.

"Sperăm că autorul atacurilor va fi arestat curând", a declarat un reprezentant al Poliţiei din statul Maryland.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici