Cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi în urma unui incident armat produs într-un liceu din SUA

  • Un incident armat a avut loc într-un liceu din Statele Unite
  • Atacul a avut loc în Liceul Austin-East Magnet din statul Tennessee
  • Cel puţin o persoană a murit, iar altele, inclusiv un agent de poliţie, au fost rănite
336 afișări
Imaginea articolului Cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi în urma unui incident armat produs într-un liceu din SUA

Cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi în urma unui incident armat produs într-un liceu din SUA

Cel puţin o persoană a murit, iar altele, inclusiv un agent de poliţie, au fost rănite în urma unui incident armat produs într-un liceu din statul american Tennessee.

Incidentul armat a avut loc luni după-amiază (în cursul nopţii de luni spre marţi, ora României) în Liceul Austin-East Magnet din statul Tennessee, informează CNN.

Sute de poliţişti au fost solicitaţi să intervină la liceu după ce un individ a deschis focul. Biroul şerifului din comitatul Knox a comunicat că incidentul armat s-a încheiat deja şi zona a fost securizată.

Cel puţin o persoană a fost ucisă în incident, iar altele, inclusiv un agent de poliţie, au fost rănite, a comunicat Poliţia, conform postului tv local WVLT. Agentul rănit nu prezintă risc vital.

Nu se ştie dacă bărbatul decedat în incident era suspect sau victimă.

Autorităţile au comunicat că un suspect a fost imobilizat şi reţinut.

Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului armat.

"Clădirea liceului este securizată acum, iar elevii care nu au fost implicaţi în incident au ajuns la familii", a declarat un oficial din cadrul Poliţiei locale, Bob Thomas.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici