Cel puţin zece civili, ucişi în raiduri aeriene efectuate în Siria

Cel puţin zece civili, inclusiv doi copii, au fost ucişi vineri în raiduri aeriene atribuite Rusiei efectuate în regiunea siriană Idleb, anunţă organizaţia Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citată de site-ul cotidianului Le Figaro.

545 afișări
Imaginea articolului Cel puţin zece civili, ucişi în raiduri aeriene efectuate în Siria

Cel puţin zece civili, ucişi în raiduri aeriene efectuate în Siria

Trei civili, inclusiv un copil, au fost ucişi în bombardamente efectuate în localitatea Kafranbel, iar alţi şapte, inclusiv o fetiţă, în Tal Hawach, conform OSDO, care atribuie Rusiei raidurile aeriene.

În provincia siriană Idleb este foarte activă gruparea islamistă Hayat Tahrir al-Cham (HTS), fosta filială siriană a reţelei teroriste Al-Qaida. Şi organizaţia teroristă Stat Islamic dispune de celule operative în această regiune.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici