Cetăţean israelian, împuşcat mortal în apropierea unei colonii evreieşti din Cisiordania

Un cetăţean israelian a fost împuşcat mortal, marţi dimineaţă, în apropierea unei colonii evreieşti din teritoriul palestinian Cisiordania, anunţă autorităţile israeliene, conform site-ului Ynetnews.com.

493 afișări
Imaginea articolului Cetăţean israelian, împuşcat mortal în apropierea unei colonii evreieşti din Cisiordania

Cetăţean israelian, împuşcat mortal în apropierea unei colonii evreieşti din Cisiordania

Atacul a avut loc în nordul Cisiordaniei, în apropierea coloniei evreieşti Hermesh, situată la vest de oraşul palestinian Jenin. Un cetăţean israelian în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost împuşcat, în timp ce conducea un vehicul, de indivizi aflaţi într-o altă maşină.

Victima a ajuns în stare gravă la colonia Hermesh, iar medicii nu i-au putut salva viaţa, conform cotidianului The Times of Israel.

În urma atacului, Yoav Gallant, ministrul israelian al Apărării, a convocat marţi o reuniune de evaluare a situaţiei din Cisiordania.

Incidentul intervine pe fondul tensiunilor israelo-palestiniene, care s-au amplificat în ultimul an. Cel puţin 20 persoane au fost ucise, anul acesta, în atacuri antiisraeliene. În Cisiordania, au fost ucişi cel puţin 115 palestinieni, în cursul operaţiunilor israeliene sau în timp ce încercau să comită atacuri antiisraeliene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici