Cetăţeni din nouă state, printre victimele accidentului aerian din Libia

Victimele accidentului în care a fost implicat un avion Airbus al companiei libiene Al Afriqiyah, miercuri dimineaţă, la Tripoli, erau cetăţeni din nouă state diferite, a declarat ministrul libian al Transporturilor, Mohamed Zidane, cei mai mulţi morţi (61) fiind din Olanda.

15 afișări
Imaginea articolului Cetăţeni din nouă state, printre victimele accidentului aerian din Libia

Cetăţeni din nouă state, printre victimele accidentului aerian din Libia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O sută trei persoane au murit în accidentul survenit la aterizarea avionului A330-200 care decolase din Johannesburg. Printre acestea se numără cetăţeni din Olanda (61), Germania (doi), Africa de Sud, Finlanda, Franţa, Marea Britanie, Filipine şi Zimbabwe, a afirmat Zidane, fără a face alte precizări.

Unicul supravieţuitor este un copil olandez în vârstă de opt ani, anunţase el anterior în cursul zilei.

La totalul victimelor se adaugă cei 11 membri ai echipajului, toţi libieni.

Referitor la victima de naţionalitate franceză, este vorba despre o tânără femeie care urma să îşi serbeze miercuri împlinirea vârstei de 32 de ani, potrivit unei prietene pe care o vizitase la Johannesburg.

Ministrul libian al Transporturilor a mai declarat că avionul fusese supus ultimei revizii tehnice, realizate de compania germană Lufthansa, la 5 martie 2010, la Milano, în Italia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici