China a impus restricţii de transport pentru încă două oraşe din cauza coronavirusului

Autorităţile chineze au impus sâmbătă restricţii privind transportul în alte două oraşe din ţară pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus, astfel că numărul oraşelor supuse acestor restricţii se ridică acum la 15, informează CNN.

202 afișări
Imaginea articolului China a impus restricţii de transport pentru încă două oraşe din cauza coronavirusului

China a impus restricţii de transport în încă două oraşe din cauza coronavirusului

Cele 15 oraşe au o populaţie totală de 57,2 milioane de persoane. Toate aceste oraşe se află în provincia Hubei, unde au apărut primele cazuri de infecţie.

Stricteţea restricţiilor variază de la oraş la oraş, însă în toate cele 15 localităţi transportul public a fost suspendat.

În Wuhan şi Huanggang pieţele şi cinematografele au fost închise, străzile sunt blocate de autorităţi, iar gările şi aeroporturile sunt şi ele închise.

China a confirmat sâmbătă că 41 de oameni au murit până acum din cauza noului coronavirus care a infectat peste 1.300 de persoane la nivel mondial, în timp ce autorităţile medicale din întreaga lume lucrează pentru a preveni o pandemie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici