China îl dezaprobă pe Putin: Respectaţi suveranitatea ţărilor

Socotită „prietenoasă” cu Rusia, puternica ţară asiatică cere respectarea suveranităţii şi integrităţii teritoriale.

34873 afișări
Imaginea articolului China îl dezaprobă pe Putin: Respectaţi suveranitatea ţărilor

China îl dezaprobă pe Putin: Respectaţi suveranitatea ţărilor

China cere să respecte „suveranitatea tuturor ţărilor”, după ce patru regiuni ocupate de ruşi în Ucraina au spus că vor organiza referendumurile relative pentru aderarea la Federaţia Rusă, în perioada 23-27 septembrie.

Poziţia Beijingului cu privire la Ucraina este „consecventă”, a răspuns purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Wang Wenbin.

China insistă asupra faptului că „suveranitatea şi integritatea teritorială a tuturor ţărilor trebuie respectate, precum şi Carta şi principiile ONU”, a adăugat Wang.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici