China înregistrează a patra zi consecutivă cu număr record de cazuri COVID

Autorităţile din China au raportat un nou record în ceea ce priveşte numărul cazurilor COVID. Este a patra zi consecutivă când numărul persoanelor infectate creşte.

1594 afișări
Imaginea articolului China înregistrează a patra zi consecutivă cu număr record de cazuri COVID

Captură video Twitter

Duminică, au fost înregistrate 39.791 de noi infecţii cu COVID-19, dintre care 3.709 au fost simptomatice şi 36.082 asimptomatice, a anunţat Comisia Naţională de Sănătate. Sâmbătă au fost 35.183 de cazuri noi.

S-a înregistrat şi un deces, ridicând numărul total la 5.233. Până sâmbătă, China continentală a confirmat 307.802 cazuri cu simptome.

Capitala şi marile oraşe ale Chinei continuă să lupte pentru a limita focarele, Chongqing şi Guangzhou raportând cea mai mare parte a noilor infecţii.

Cazurile din Beijing au crescut cu 66%, ajungând la 4.307 cazuri, faţă de 2.595 în ziua precedentă, potrivit datelor autorităţilor locale.

Chongqing, un oraş din sud-vestul ţării cu 32 de milioane de locuitori, a raportat 8.861 de noi infecţii cu COVID-19, în creştere cu aproape 15% faţă de cele înregistrate cu o zi înainte.

Guangzhou, un oraş din sud, cu aproape 19 milioane de locuitori, a anunţat o uşoară scădere a cazurilor locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici