China laudă întâlnirea dintre Donald Trump şi Xi Jinping

Summitul dintre preşedintele chinez Xi Jinping şi omologul său american Donald Trump din Argentina a fost „prietenos şi onest” şi va ajuta la evitarea tensiunilor viitoare, a declarat Wang Yi, consilier prezidenţial chinez, citat de Euronews.

286 afișări
Imaginea articolului China laudă întâlnirea dintre Donald Trump şi Xi Jinping

China laudă întâlnirea dintre Donald Trump şi Xi Jinping

Oficialul chinez nu a oferit mai multe detalii despre discuţiile purtate de cei doi preşedinţi.

„Cele două părţi au decis să promoveze reaţiile bilaterale bazate pe cooperare şi stabilitate şi să colaboreze pe mai multe planuri pentru a ajunge la o dezvoltare a ambelor ţări”, a declarat Wang Yi.

Xi şi Trump au avut „discuţii productive într-o atmosferă onestă”, deschizând drumul spre rezolvarea problemelor dintre cele două ţări, a transmis Wang.

„Discuţiile privind cooperarea economică dintre cele două ţări au fost foarte pozitive şi constructive şi au ajutat la găsirea unui consens”, a adăugat consilierul.

Cei doi preşedinţi s-au întâlnit în cadrul summitului G20 din Argentina.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici