China raportează cele mai multe cazuri de COVID-19 din ultimele trei săptămâni

China a raportat cea mai mare creştere a cazurilor de coronavirus din ultimele trei săptămâni, cu 16 noi cazuri înregistrate la 31 mai, în timp ce numărul aşa-numitelor cazuri importate a crescut în sud-vestul provinciei Sichuan, scrie Reuters.

14273 afișări
Imaginea articolului China raportează cele mai multe cazuri de COVID-19 din ultimele trei săptămâni

China raportează 16 noi cazuri de COVID-19, cel mai ridicat din ultimele trei săptămâni

Comisia Naţională de Sănătate (NHC) a anunţat luni într-un comunicat că toate cazurile noi au implicat persoane întoarse din străinătate, dintre care 11 au fost raportate în Sichuan. China a raportat două cazuri confirmate pentru 29 mai, ambele fiind importate.

Televiziunea chineză de stat a raportat că noile cazuri descoperite în Sichuan au ajuns în ţară cu un zbor din Egipt, iar alte şase cazuri asimptomatice au fost găsite în acelaşi zbor. China nu ia în considerare cazurile asimptomatice ca infecţii confirmate de COVID-19.

NHC a raportat, de asemenea, 16 cazuri noi asimptomatice pe continent pentru 31 mai, comparativ cu trei o zi mai devreme.

Numărul total de cazuri confirmate în China continentală este acum de 83.017, în timp ce numărul morţilor rămâne la 4.634.

 

 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici