Chinezii blocaţi în Wuhan, împiedicaţi de autorităţi să fugă. Martorii susţin că s-ar fi tras focuri de armă. VIDEO

Mai multe postări de pe reţelele de socializare arată imagini cutremurătoare din Wuhan, oraşul închis din cauza epidemiei de coronavirus. Martorii susţin că au auzit focuri de armă, trase spre cei care ar fi încercat să părăsească pe ascuns zona de carantină.

6499 afișări
Imaginea articolului Chinezii blocaţi în Wuhan, împiedicaţi de autorităţi să fugă. Martorii susţin că s-ar fi tras focuri de armă. VIDEO

Sursa: Profimedia Images

Oraşul Wuhan, cu o populaţie de 11 milioane, a fost închis pentru a preveni răspândirea coronavirusului care a ucis deja cel puţin 80 de persoane, în China. Infecţia a depăşit deja graniţele ţării, dar autorităţile încearcă să menţină situaţia sub control, prin măsurile impuse. 
 
Imaginile postate pe Twitter arată scene tragice din Wuhan, unde se spune că s-ar fi recurs la focuri de armă pentru a opri cetăţenii să fugă şi să transmită mai departe boala.
 
Cu toate acestea, unii internauţi susţin că zgomotele ar fi, de fapt, focuri de artificii. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici