Chipul lui Donald Trump, sculptat pe Muntele Rushmore? Reacţia preşedintelui SUA: Fake news, dar „o idee bună”

  • Un articol semnat de New York Times spune că Trump ar vrea ca faţa lui să apară pe Muntele Rushmore.
  • Trump afirmă că această informaţie este un „fake news”, dar i se pare „o idee bună”.
  • Trump i-ar fi spus guvernatoarei din Dakota de Sud, la scurt timp după ce a devenit preşedinte, că acesta ar fi visul său.
530 afișări
Imaginea articolului Chipul lui Donald Trump, sculptat pe Muntele Rushmore? Reacţia preşedintelui SUA: Fake news, dar „o idee bună”

Sursa FOTO: Profimedia

Preşedintele Americii, Donald Trump, a negat afirmaţia făcută de New York Times, cum că şi-ar dori să aibă chipul sculptat pe Muntele Rushmore, relatează Forbes.

Totuşi, Trump a spus şi că „ar fi o idee bună”.

Preşedintele Americii, cunoscut pentru tendinţa de a răspândi fake news-uri pe Twitter, acuză că informaţia despre dorinţa sa de a avea chipul pe Muntele Rushmore este chiar un „fake news”.

Luni, Trump a scris pe Twitter că „Nu am sugerat asta niciodată, totuşi, bazându-mă pe toate lucrurile pe care le-am făcut în trei ani şi jumătate pentru americani, poate mai mult decât orice preşedinte, mi se pare o idee bună”.

Articolul scris de New York Times nu este prima dovadă că Trump ar fi interesat ca faţa sa să apară pe Muntele Rushmore.

La scurt timp după ce a devenit preşedinte şi a depus jurământul, Trump i-ar fi spus lui Kristi Noem, guvernatoarea Dakotei de Sud, că este visul lui să aibă faţa pusă pe Muntele Rushmore: „Ştiai că este visul meu să am faţa pe Muntele Rushmore?”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici