Chitaristul de jazz american Bucky Pizzarelli a murit din cauza COVID-19

  • Chitaristul de jazz John "Bucky" Pizzarelli a murit din cauza COVID-19, la vârsta de 94 de ani.
  • Pizzarelli era o personalitate a scenei de jazz newyorkeze.
  • Recent, au murit mai multe vedete din cauza COVID-19, printre care muzicianul Alan Merrill şi actorul Mark Blum.
438 afișări
Imaginea articolului Chitaristul de jazz american Bucky Pizzarelli a murit din cauza COVID-19

Foto: Profimedia

Chitaristul de jazz american Bucky Pizzarelli a murit din cauza COVID-19, la vârsta de 94 de ani, miercuri, în locuinţa sa din Saddle River, New Jersey. Casa sa de discuri, Bergen Record, informează că muzicianul a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus duminică, potrivit Associated Press.

Pizzarelli, care a fost inclus în New Jersey Hall of Fame, a avut o carieră de succes în jazz-ul american, fiind chemat frecvent să cânte la Casa Albă.

Fiul său, John Pizzarelli, şi el un renumit chitarist, a spus că va fi organizată o ceremonie de omagiere a muzicianului, după ce vor fi ridicate restricţiile impuse în contextul pandemiei.

Născut în Paterson, New Jersey, Pizzarelli a avut o carieră care s-a întins pe opt decenii şi a cântat pentru foşti preşedinţi ai SUA precum Ronald Reagan şi Bill Clinton, alături de personalităţi ca Frank Sinatra.

Recent, au murit mai multe vedete din cauza COVID-19, printre care muzicienii Alan Merrill şi Adam Schlesinger şi actorul Mark Blum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici