VIDEO  Ciclonul Nivar face ravagii în India. Cinci persoane au murit

  • Ciclonul Nivar a lovit coasta de sud a Indiei, aproape de oraşul Puducherry, şi a lăsat în urmă oraşe fără curent electric şi a omorât cinci oameni.
  • Oamenii oraşului Velachery sunt de părere, totuşi, că Guvernul a acţionat prudent şi a luat măsuri de prevenire.
  • Departamentul de Meteorologie crede că intensitatea ciclonului Nivar începe să scadă treptat şi vântul nu va mai depăşi 85-95 de km/ h în următoarele două zile.
141 afișări

Ciclonul Nivar a lovit coasta de sud a Indiei, aproape de oraşul Puducherry, şi a lăsat în urmă oraşe fără curent electric şi a omorât cinci oameni. Vântul a bătut cu peste 130 de km/h, conform datelor furnizate de Institutul de Meteorologie Indian.

Mai multe echipaje s-au mobilizat pentru a repara reţeaua de energie electrică, după cum au declarat oficialii. Însă, niciun reprezentant al ministerului nu a vrut să comenteze decesele cauzate de ciclon.

Oamenii oraşului Velachery sunt de părere, totuşi, că Guvernul a acţionat prudent. În anul 2015, furtunile din India omorau sute de oameni din cauza lipsei de pregătire a autorităţilor.

”Aici, în Velacherry, în anul 2015, eram într-un impas teribil din cauza furtunilor. Autorităţile erau complet nepregătite. Însă, acum, am reuşit să depăşim mult mai bine momentul”, a declarat un localnic.

Zeci de mii de persoane au fost evacuate în zonele joase ale regiunii Tamil Nadu, înainte ca furtuna să lovească.

Departamentul de Meteorologie crede că intensitatea ciclonului Nivar începe să scadă treptat şi vântul nu va mai depăşi 85-95 de km/ h în următoarele două zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici