Cifre dezastruoase prezentate de cercetătorii americani: peste 20 de milioane de cazuri şi peste 730.000 de decese provocate de Covid-19

  • Un bilanţ realizat de Universitatea John Hopkins din Statele Unite arată că s-a depăşit pragul de 20 de milioane de infectări la nivel mondial.
  • Până în prezent, peste 730.000 de persoane au decedat din pricina infectării cu noul coronavirus, arată acelaşi studiu realizat de cercetătorii americani.
1362 afișări
Imaginea articolului Cifre dezastruoase prezentate de cercetătorii americani: peste 20 de milioane de cazuri şi peste 730.000 de decese provocate de Covid-19

Pandemia pare să continue în acelaşi ritm de creştere, din păcate. Un bilanţ realizat de Universitatea John Hopkins din Statele Unite arată că s-a depăşit pragul de 20 de milioane de infectări la nivel mondial.

Potrivit DPA, care citează date din acest studiu, s-au înregistrat până acum 20.001.019 de cazuri de infectare la nivel global. Dintre acestea, mai mult de 5 milioane de cazuri sunt în Statele Unite ale Americii.

Pe locurile următoare se clasează Brazilia şi India, cu aproximativ 3 milioane de cazuri, respectiv 2,2 milioane de cazuri.

Până în prezent, peste 730.000 de persoane au decedat din pricina infectării cu noul coronavirus, arată acelaşi studiu realizat de cercetătorii americani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici