Jaf de milioane de euro, la Ritz, în Paris. Cinci persoane înarmate au furat bijuterii dintr-un magazin aflat în hotelul parizian

Cinci persoane înarmate au jefuit, miercuri, un magazin din interiorul hotelului Ritz, aflat la Paris, de unde au furat bijuterii a căror valoare ar putea ajunge la aproximativ 4,5 milioane de euro, a informat poliţia locală, relatează site-ul agenţiei de ştiri Reuters.

12027 afișări
Imaginea articolului Jaf de milioane de euro, la Ritz, în Paris. Cinci persoane înarmate au furat bijuterii dintr-un magazin aflat în hotelul parizian

Jaf de milioane de euro, la Ritz, în Paris. Cinci persoane înarmate au furat bijuterii dintr-un magazin aflat în hotelul parizian

Cu toate că autorităţile au reuşit să aresteze trei dintre infractori, ceilalţi doi au reuşit să fugă, iar bijuteriile nu au fost încă recuperate. Poliţia a declarat că nu există victime.

"Pierderea este foarte mare şi rămâne să fie evaluată", a declarat o sursă a poliţiei, care a preferat să rămână anonimă, în timp ce o alta spus că o geantă care ar putea conţine câteva bijuterii a fost recuperată.

Potrivit The Washington Post, infractorii au atacat magazinul Reza, unde au spart vitrinele pentru a putea lua bijuteriile şi alte lucruri de valoare. Magazinul poate fi accesat atât din bulevard, cât şi din interiorul hotelului Ritz.

Două persoane se aflau în magazin la momentul atacului şi au reuşit să cheme poliţia.

Hotelul a fost deschis pentru prima oară în 1898.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici