Cinci militari au murit în urma unei avalanşe care a avut loc în Alpii francezi

Cel puţin cinci militari francezi au murit în urma unei avalanşe produse în timpul unui antrenament care se desfăşura în departamentul Savoie, în sud-estul Franţei, informează ziarul Le Figaro.

1678 afișări
Imaginea articolului Cinci militari au murit în urma unei avalanşe care a avut loc în Alpii francezi

Cinci militari au murit în urma unei avalanşe care a avut loc în Alpii francezi

Avalanşa a avut loc luni în jurul orei 14.00 (15.00, ora României) în zona staţiunii Valfréjus (Savoie), la altitudinea de peste 2.200 de metri, în Masivul Petit Argentier.

Potrivit publicaţiei Le Dauphiné Libéré, 51 de militari francezi participau la un exerciţiu montan.

Cinci militari au murit pe loc, unul este rănit, iar doi sau trei sunt daţi dispăruţi în urma avalanşei, informează France3.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici