Video Cinci morţi şi opt răniţi în urma prăbuşirii balconului unei clădiri din California - VIDEO

Balconul unei clădiri rezidenţiale s-a prăbuşit marţi în Berkeley, provocând moartea a cinci persoane şi rănind alte opt, a anunţat poliţia, citată de AP, în pagina electronică.

1568 afișări

Mulţi dintre cei răniţi sunt în stare critică, a declarat ofiţerul Jennifer Coats, purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Berkeley.

Poliţia a primit un apel telefonic în legătură cu incidentul, marţi, la scurt timp după ora 01.00 (13.00 ora României), iar atunci când ofiţerii au ajuns la faţa locului au descoperit că balconul de la etajul al patrulea al clădirii de pe strada Kittredge s-a prăbuşit.

Coats a declarat că ofiţerii încă anchetează incidentul şi a declarat că nu are informaţii despre ce căutau persoanele respective sub balcon la momentul prăbuşirii acestuia.

"Nu ştim ce s-a întâmplat. Ofiţerii de la faţa locului vorbesc cu martorii oculari", a declarat ea.

Coats a declarat că nu are informaţii despre identitatea victimelor, vârsta sau sexul lor, însă BBC News Online, care îl citează pe ministrul irlandez de Externe, susţine că este vorba despre mai mulţi cetăţeni irlandezi. Nu este clar dacă toate victimele sunt irlandeze sau doar o parte dintre ele, întrucât identităţile lor nu au fost dezvăluite.

"Cu mare tristeţe pot să confirm că mai mulţi cetăţeni irlandezi şi-au pierdut viaţa, în timp ce alţii au fost răniţi grav, în urma prăbuşirii unui balcon în Berkeley, California", a declarat ministrul irlandez.

Clădirea are apartamente la etajele superioare şi magazine la parter.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici