Cinci soldaţi au fost ucişi în estul Ucrainei

Cinci soldaţi au fost ucişi şi alţi şapte au fost răniţi săptămâna trecută în altercaţiile din estul Ucrainei, în timpul unui atac al forţelor separatiste în oraşul Krymske, a transmis joi ministrul Apărării ucrainean, relatează BBC.

647 afișări
Imaginea articolului Cinci soldaţi au fost ucişi în estul Ucrainei

Cinci soldaţi au fost ucişi în estul Ucrainei

Patru soldaţi au murit în urma unei altercaţii între forţele separatiste şi armată, iar unul în urma focurilor de artilerie.

Incidentul a avut loc în oraşul Krymske, situat la aproximativ 50 de kilometri nord-vest de oraşul Luhansk.

Rebelii ucrainieni şi cei pro-ruşi s-au învinovăţit reciproc de încălcarea acordului de încetare a focului aflat în vigoare.

Negociatorii ucrainieni au transmis că un nou acord de încetare a focului va intra în vigoare în data de 29 august, înaintea începerii noului an şcolar.

Administraţia de la Moscova a negat trimiterea de trupe şi armament separatiştilor, dar a recunscut că mai mulţi „voluntari” ruşi ajută rebelii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici