Cinci tineri, inclusiv un român, acuzaţi de violarea unei jucătoare de tenis, arestaţi în Grecia

Un român, trei francezi şi un german au fost arestaţi, marţi, în Grecia, sub acuzaţia că ar fi violat-o pe o jucătoare de tenis americană care participa la un turneu organizat în această ţară, anunţă poliţia elenă.

296 afișări
Imaginea articolului Cinci tineri, inclusiv un român, acuzaţi de violarea unei jucătoare de tenis, arestaţi în Grecia

Cinci tineri, inclusiv un român, acuzaţi de violarea unei jucătoare de tenis, arestaţi în Grecia (Imagine: Shutterstock)

Incidentul s-a produs pe 3 octombrie, la o petrecere organizată într-un hotel, în timpul turneului internaţional de tenis de la Marathon, în apropiere de Atena.

Atleta americană a declarat că a avut o relaţie sexuală consensuală, după care ar fi fost violată de trei francezi şi un german.

Identităţile suspecţilor nu au fost dezvăluite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici