Cincizeci şi opt de cadavre, găsite plutind în largul Tunisiei

Cincizeci şi opt de cadavre au fost descoperite în luna aprilie în largul coastelor tunisiene, cel mai probabil fiind vorba de imigranţi clandestini care s-au înecat, anunţă Ministerul tunisian de Interne.

252 afișări

"Cadavre în stare avansată de descompunere au fost găsite de unităţi ale Pazei de coastă şi ale armatei", precizează Ministerul.

"Cadavrele, majoritatea de sex masculin, au fost găsite în largul plajelor Skhira, Chaffar şi Kerkennah, precum şi la Gabès, Djerba şi Mahdia", în sudul Tunisiei, adaugă instituţia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici