Cine este bărbatul costumat în bizon care a năvălit în Capitoliu

  • Individul costumat în bizon, poate cea mai exotică apariţie printre protestatari, se numeşte Jake Angeli.
  • Încă din 2019, Angeli a manifestat în Arizona, răspândind diferite teorii ale conspiraţiei, dintre care cele mai multe sunt legate de convingerile mişcării QAnon.
8322 afișări
Imaginea articolului Cine este bărbatul costumat în bizon care a năvălit în Capitoliu

Printre susţinătorii preşedintelui Donald Trump care au intrat marţi în Capitolul SUA, unul este inconfundabil. Costumat în blană, cu o pălărie cu coarne şi faţa pictată, Jake Angeli este un susţinător al QAnon care a participat la mitingurile politice de dreapta din Arizona, pe parcursul anului trecut.

Angeli a fost identificat în fotografiile din Washington D.C., în mijlocul protestatarilor care au devenit violenţi şi au luat cu asalt clădirea, determinând ambele camere să îşi suspende activitatea, respectiv certificarea rezultatelor alegerilor prezidenţiale pentru fostul vicepreşedinte Joe Biden.

Începând cu anul 2019, Angeli a manifestat în Arizona, răspândind diferite teorii ale conspiraţiei, dintre care cele mai multe sunt legate de convingerile mişcării QAnon.

Într-un interviu din 2020 pentru The Arizona Republic, Angeli a spus că poartă căciulă de blană, îşi pictează faţa şi se plimbă fără cămaşă cu pantaloni zdrenţuiţi ca o modalitate de a atrage atenţia.

Angeli a adăugat că a descoperit o mare parte din informaţiile pe care le deţine prin propriile sale cercetări pe internet. Această cercetare - care include cartea „Iată un cal palid” a autorului William Copper - a implicat grupuri secrete sau oculte, inclusiv Illuminati, Comisia Trilaterală şi grupul Bilderberg.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici