Cine este Keechant Sewell, prima femeie care va conduce Poliţia din New York

Keechant Sewell, 49 de ani, are origini afro-americane şi s-a născut în Queens, urmând a prelua funcţia de pe 1 ianuarie.

796 afișări
Imaginea articolului Cine este Keechant Sewell, prima femeie care va conduce Poliţia din New York

Cine este Keechant Sewell, prima femeie care va conduce Poliţia din New York

Keechant Sewell va fi următorul comisar de poliţie din New York (NYPD), prima femeie care va conduce cea mai mare forţă de poliţie din Statele Unite.

Primarul ales, Eric Adams, a anunţat acest lucru pentru New York Post, descriind-o pe cea care ocupă acum postul de investigator-şef al poliţiei din comitatul Nassau şi fost căpitan al poliţiei NYPD drept „un luptător dovedit împotriva crimei, cu inteligenţa emoţională necesară pentru a oferi atât securitate, cât şi siguranţă. Yorkerii merită”.

Ea îl va înlocui pe Dermont Shea, comisar timp de doi ani şi aproape de vârsta pensionării, după 30 de ani în serviciu. Acesta va prelua funcţia de la 1 ianuarie, când Adams va prelua funcţia de primar.

Sewell, originară din Queens, va fi, de asemenea, a treia persoană de culoare din istoria NYPD care conduce instituţia, după Benjamin Ward şi Lee Brown, în anii 1980 şi 1990.

Moşteneşte un departament de poliţie în schimbare, care în ultimii ani a fost nevoit să se întoarcă la combaterea criminalităţii, în special a crimelor violente cu împuşcături, după ani cu cele mai scăzute cifre văzute vreodată. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici